суботу, 18 липня 2015 р.

Про чоловіків і ліжко



Не те що би в моі 21 було багато чоловіків. Не те що би я мала великий досвід в тотих справах, але
Моі чоловіки були для мене завжди вчителями. Були завжди відкривачками мене. 

Ці подіі не завжди починалися або закінчувалися сексом.

1. Чоловіки з якими приємно прокидатися....і все. Миле сонне лице яких завжди хочеться бачити поряд з собою вранці. Яким хочеться готувати просто через те, шо тобі подобаються як вони ідять. Як вони тримають довгими пальцями грінку хліба, чи келих з вином чи вилку з помідорним салатом.Подобається дивитися в іхні очі, які блимають до тебе щирими емоціями...бо ранки завжди чесні. На цьому іх переваги закінчуються.


2. Чоловіки з якими хочеться спати.
Чоловіки які обіймають тебе ввечері і ці обійми тривають аж до ранку. Коли ти спиш на чіїйсь непоголеній щоці і рухаєшся в унісон його диханню. Чухаєш за вухом шоб його левиний храп перейшов у муркотіння і тихенько вислизаєш з квартири поки він не прокинувся.


3. Чоловіки з якими добре говорити
Коли ви лежите під покривалом з відчиненими навстіж вікнами. Коли чуєте як горлають якихось повстанських пісень якісь пяні гуляки (так, це точно було у Львові). Коли ви не спите до ранку...чи спите але говорите. Бо ті розмови у напівсоному стані божественно добрі.
 
4. Чоловіки які люблять тебе.  Які гладять тебе по спині, хоча тобі подобається коли кусають. Які накривають тебе 2ма ковдрами, хоча ти любиш без. Чоловіки які приносять в ліжко каву. Які цілують тебе раніше ніж ти прокидаєшся. Які посміхаються тобі ледь продерши очі. Які дякують тобі за сніданок щонайменше тричі. Які хочуть тебе бачити біля себе навіть заспаною, навіть не дуже ідеальною...просто бачити. 






Оооотакі справи.

Немає коментарів:

Дописати коментар